WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het Urban Jungle boek

Wat was ik blij toen eindelijk het Urban Jungle boek op mijn deurmat “viel”!! Alweer een tijdje geleden kwamen namelijk Judith (mede oprichtster van Urban Jungle Bloggers) & fotografe Lina Skukauske bij ons thuis langs om een prachtige “home tour” oftewel binnenkijker te maken. planten op kast
planten styling roze
urban jungle in huis

Wat ben ik trots dat wij met ons groene huisje zijn vertegenwoordigd in zo’n mooi boek! En wat staan er nog een hoop andere mooie binnenkijkers, zelfmakers en tips in. Lina maakte een hoop foto’s met veel aandacht voor detail, ook wij zelf moesten af en toe poseren (uiteraard samen met onze fotogenieke kat Def)… Ik ben ontzettend blij met het resultaat!

Judith en haar goede vriend Igor besloten in 2013 om meer te doen met hun gezamenlijke liefde voor groen. Het concept “Urban Jungle Bloggers” was een feit! Elke maand bedenken ze samen een groen onderwerp of thema waaraan zij hun eigen interpretatie geven op het blog. Iedereen die het leuk vind kan zich aansluiten bij deze “green community” en hun eigen visie delen op het thema van de maand. Doe je een maandje niet mee? Geen probleem, no pressure! Toen ik Judith & Igor een paar jaar geleden hun verhaal hoorde vertellen op de Meet The Bloggers Conference in Amsterdam, werd ik ook enthousiast en besloot om ook een Urban Jungle Blogger te worden! Mijn liefde voor planten was al groot maar is sindsdien alleen maar gegroeid… En zo ook het aantal planten in ons huis.

In het Urban Jungle boek worden de meest mooie interieurs getoond, allemaal met hun eigen unieke verzameling planten. Judith, Igor en Lina reisden af naar Frankrijk, Duitsland, Engeland, Turkije en natuurlijk Nederland voor de binnenkijkers. Ze vertellen je interessante en nuttige informatie over verschillende planten, je krijgt verzorgingstips, diy ideeën, maar je wordt bovenal geïnspireerd om jouw eigen Urban Jungle te creëren thuis!

Als je graag een eigen exemplaar van dit mooie boek in je bezit wilt hebben lees je hier meer over waar je deze kunt bestellen.

My Attic

Oh MarieMarij Hessel heeft naast haar liefde voor vintage, DIY’s & keramiek ook een enorme voorliefde voor groen. Haar verzameling kamerplanten groeit gestaag want zij kan geen tuincentrum verlaten zonder een nieuwe plant onder haar arm. Op vtwonen.nl/myattic laat Marij zien welke kanten je allemaal op kunt met groen in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos! En je hoeft echt geen groene vingers te hebben! Voor meer inspiratie kun je Marij volgen op haar blog My Attic.

Bron: Tekst Marij Hessel | Fotografie Lina Skukauske

nog meer: bloggers