vtwonen

Gedroogde bloemenpracht

Als kind maakte ik in de zomer parfum van bloemen in de tuin. Ik koos zorgvuldig de mooiste exemplaren uit en liet mijn neus over de blaadjes glijden. Daarna stopte ik ze in een pot vol water en roerde ik in het mengsel als een echte parfummaakster. Om deze fijne herinnering levend te houden, pluk ik af en toe een boeketje bloemen en laat ik ze drogen. Een leuk idee voor een hoekje in huis!

De natuur in

Het liefst ga ik op bloemenjacht in de weidse velden. Met mijn voeten in het groen trippel ik dan van de ene rustgevende plek naar de andere. Op mijn tocht verzamel ik schattige klavertjes, maar ook minder bekende soorten zoals akkerkers. Ze mogen allemaal mee naar huis.

fotokader gedroogde bloemen kast gedroogde bloemen

Fleurige decoratie

De tijdloze fotokader is een heuse decotopper om mijn gedroogde bloemen in de kijker te zetten. Bovendien maak je er je portemonnee niet veel armer mee.

Benieuwd waar ik mijn spulletjes vandaan haalde? Het kastje en de vaas haalde ik bij Ikea, het uiltje bij Kruidvat. De fotokader kocht ik bij Action, de witte theelichthouder bij Dille & Kamille en de Home-letters bij Kwantum.

Ziezo, mijn appartement heeft er een leuk hoekje bij en mijn geluksbarometer huppelt vrolijk naar de top!

Over Katrijn van Kleinegelukjes.be

Katrijn Michiels geniet van de kleine dingen in het leven en geeft die een plaats op haar blog Kleine gelukjes. Ze heeft een passie voor interieur en af en toe krijgt ze kriebels om haar hele appartement te restylen. Haar hoofd zit vaak vol ideeën en ze doet er alles aan om haar dromen ooit werkelijkheid te zien worden. Voor vtwonen schrijft Katrijn over de leuke plekjes in haar stekje en laat ze ons zien dat geluk wel degelijk in een klein hoekje zit.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties