WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo kies je een nieuwe kleur voor de muur

De werkkamer, vaak het ondergeschoven – en vol geschoven – kindje van een huis. Althans, bij ons thuis! Verhuisdozen met spullen die we niet één, twee, drie een plekje wisten te geven? Zet maar in de werkkamer. Die ene stoel waar nooit iemand op zit, maar waar je nog geen afstand van kan doen? Hop, in de werkkamer. Stapels paperassen die nog steeds uitgezocht moeten worden? Leg maar op de verhuisdozen en trek dan snel de deur dicht. Maar vanaf vandaag niet meer! (in samenwerking met Flexa)Nieuwe kleur werkkamerNieuwe kleur werkkamer

De werkkamer

Inmiddels wordt er zoveel tijd doorgebracht in deze kleine, maar fijne kamer waar het zonlicht de hele dag binnenvalt dat we ons ook daar met de fijnste spulletjes en kleuren willen omringen. De witte wanden zijn lekker fris, maar doen op zonnige dagen bijna pijn aan onze ogen, tijd voor een kleurtje dus. Én een lekker groot op maat gemaakt werkblad.

Visualizer app

Nu hebben wij sinds een tijdje een superhandige app om te kijken hoe een wand er in een bepaalde kleur eruit ziet, namelijk de Flexa Visualizer app. Hij werkt hartstikke simpel: je kiest een kleur die je mooi vindt en richt de camera van je mobiele telefoon of tablet op de te ‘verven’ wand. Even aanklikken en de wand heeft de kleur die je wenste. Geloof ons, ongelofelijk handig én leuk.

Nieuwe kleur werkkamer

Nieuwe kleur werkkamer

Kinderspel

Om het allemaal nog gemakkelijker te maken heeft Flexa handzame kleurtesters, die je eenvoudig online kunt bestellen en momenteel worden zonder verzendkosten naar je opgestuurd. Zo wordt het kiezen van de juiste kleur echt kinderspel.

Voor de werkkamer viel de keuze op drie kleuren: okergeel, roze (die zag je niet aankomen toch?) en groen, omdat de – reeds aanwezige – accessoires en de grote verzameling prints vaak in die kleuren gekozen werden. Maar ook omdat het één van onze lievelingscombinaties is. Geel bleek in deze zonovergoten kamer echt te veel van het goede. Van roze werd het geheel wat flets. Maar toen we de groene versie zagen en de kamer in ons hoofd gingen inrichten en aankleden met okergeel, lichtroze en wat vleugjes vergrijsd blauw wisten we het zeker: Lush Jade wordt onze kleur!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: in samenwerking met Flexa. Tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers