WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Geef een kleine ruimte een ruim gevoel met een Scandinavische inrichting

In een tiny house van 29m² wil je niet het gevoel hebben dat de muren op je afkomen. In het vakantiehuis van Nikkie en Marc is dat allesbehalve het geval. Met deze tips oogt het tiny house ruimtelijke én creëer je een sfeervol Scandinavisch interieur.

houten radiatorombouw tiny house
Vloer Novilon vtwonen. Radiatorombouw Hertog Recreatiebouw. Houten vos Sissy-Boy, schilderijen Juniqe, lamp Seletti, bijzettafel Sklum, glas Ikea. Matras Nofruit, deken Jysk. Schoenen herkomst onbekend. Kussens van voor naar achter H&M Home, Jysk, Calma House. Houten wand zelfgemaakt, gordijnen Bmfabrics.
tiny house
Keuken, kraan Ikea, tegels Schippers tegels. Houten plank, zeeppompje herkomst onbekend. Waterkoker Hema, kopjes Ikea, onderzetters Calma House, lamp Earthware, tafel Wehkamp, stoel Vintagelab15.

Mooi afgewerkt

De radiator blijft uit het zicht dankzij de houten ombouw die Nikkie van hetzelfde hout als de wanden liet maken. Zo creëer je eenheid met de rest van het huis. Zorg er wel voor dat er voldoende ruimte tussen de planken zit, zodat de warme lucht de ruimte in kan.

Eenheid en rust

Door de wand in dezelfde kleur te betegelen als de onder- en boven­kasten straalt de keuken rust uit.

LEES OOK
Benieuwd naar het hele tiny house? Kijk binnen

Wandversiering Huize Jolie, vaas Bloomon, droogbloemen Bloomon en uit het bos.
tiny house
Bedombouw Hertog Recreatiebouw. Kandelaarlamp zelf­gemaakt. Matras Emma, beddengoed herkomst onbekend, sprei met pompons gekocht in Marrakech, gehaakte sprei Lidl. Waterkaraf Ikea, tak uit het bos, platenspeler Crosley, beige kussen H&M Home, bruin kussen Calma House. Tafel Wehkamp, draadstoel, stoelen Vintagelab15. Mokken Ikea, droogbloemen Bloomon en uit het bos, kleed Volero Vloerkleden.

Haal de natuur naar binnen

Decoratie hoeft niet duur te zijn. Zo zet Nikkie gewoon takken die ze in het bos vindt in een vaas. Of combineer de droogbloemen van Bloomon met takken uit het bos. Zo kun je eindeloos blijven variëren.

Net echt

Wel de betonlook maar geen echt beton? Ga dan voor een vinylvloerbedekking met een matte en natuurlijke uitstraling. In de vtwonen collectie vloeren kun je kiezen uit verschillende betondessins.

LEES OOK
4x Woonidee: ruimte besparen met maatwerk

nog meer: binnenkijken