WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Binnenkijken in een omgebouwde garage in Den Haag

Merijn en Renate verhuisden een paar jaar geleden van het drukke centrum in Amsterdam naar Den Haag, om daar een lege garage om te toveren tot hun droomwoning. Benieuwd naar het resultaat? En hoe het bevalt om te wonen in een garage? Bekijk snel de video.

Industrieel gezellig

Merijn en Renate hadden de luxe om alles, maar dan ook alles, zelf in te delen; van keuken tot badkamer. Ze omschrijven hun woonstijl als industrieel, vanwege onder andere de betonnen vloer en stalen kozijnen. Om het eigen te maken hebben ze de woning verder aangekleed met kleurrijke en karakteristieke elementen. Merijn noemt het zelf ‘industrieel gezellig’.

Originele en uniek

In de woning van Merijn en Renate kom je een aantal originele en unieke elementen tegen; de bakstenen muur die behouden is, de niet weggewerkte afvoerbuizen aan het plafond en, als pronkstuk, het lichtpaneel afkomstig uit een energiefabriek. En voilà, alles van XL tot detail draagt bij aan de industriële look.

Meer industriële inspiratie? Kijk binnen in het huis van Susan.

Vis fles van Serax, aap van Kay Bojesen, kussen van Vestbjerg, bloempot van Bloomingville, spiegel van &K, loveseat van MyPureHome, lamp van Le Studio, mand van Bloomingville.

nog meer: binnenkijken