vtwonen

Shoppen in de stijl van Mariëtte

Mariëtte is al jaren besmet met het woonvirus. Klassiek, landelijk Engels en modern met felle kleuraccenten passeerden al de revue in dit huis. Haar stijl op dit moment? Licht en stoer!

landelijke woonkamer

Landelijke woning in Noord-Brabant

De sfeer in haar huis omschrijft Mariëtte als ‘rustig’. Boven komt die sfeer als vanzelfsprekend terug. Dochter Wieske houdt van kleur en heeft op haar kamer een knalrood bureau en felgekleurde accessoires. Zoon Teun houdt van stoer. In zijn kamer voeren gebruikte meubels en accessoires de boventoon. Toch is in beide kamers het gebruik van wit in combinatie met naturel tinten het eerste wat in het oog springt. In de ouderlijke slaapkamer hetzelfde verhaal. Een bamboe lamp, rieten mand en houten krukje geven de ruimte de uitstraling waar Mariëtte zo van houdt. Om de badkamer niet te vergeten: daar waan je je bijna in een echte hamam. Wonen betekent veel voor haar, helemaal sinds Mariëtte dit voorjaar startte met een eigen woonwebwinkel.

Binnenkijken in de landelijke woning.

Shoppen in de stijl van…

Mariëtte houdt van Scandinavisch en mediterraan met een robuuste touch. Jij ook? Met onderstaande producten shop je in de stijl van Mariëtte.

stijl-van-mariëtte-landelijk

 

Bron: vtwonen 08-2016 | Fotografie hans mossel | Styling sabine burkunk | Tekst hilli voor den dag

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties