vtwonen

Shoppen in de stijl van Viviën en Robin

De muren, de raampartijen, het vloer-oppervlak… alles is XL in deze voormalige Sint Joseph school aan de rivier de Amstel. Het was dan ook een pittige klus voor Viviën en Robin om deze enorme bouwval om te toveren tot een stoer, imposant en gezellig familiehuis.


zwarte wand

Voormalige dorpsschool in Nes aan de Amstel

Als Viviën en Robin tijdens een bezichtiging stiekem een klein gaatje in één van de plafondplaten in de voormalige Sint Joseph school maken, zien ze prachtige oude balken verstopt zitten. Viviën: ‘Ik liep al redelijk euforisch door het gebouw, maar na deze ontdekking was ik echt verkocht.’ Robin stond niet direct te springen. Het pand was vervallen, zeg maar gerust uitgewoond. ‘Na het bezichtigen heb ik alleen tegen Robin gezegd: hier kan ik wel wat mee. Daarna heb ik mijn mond gehouden. Als we ervoor zouden gaan, dan samen. Ik wilde zijn keuze niet te veel beïnvloeden, daar was het project te groot voor. Maar onbewust wisten we allebei: dit is once in a lifetime. Een week na de bezichtiging deed Robin een bod.’

Binnenkijken in de voormalige dorpsschool

Shoppen in de stijl van…

Viviën en Robin houden van een interieur waar tijdloosheid is gemixt met rijke stoffen en respect voor objecten. Jij ook? Met onderstaande producten shop je in de stijl van Viviën en Robin.
shoppen in de stijl stoer

Bron: vtwonen binnenkijk special 2015 | Fotografie Jansje Klazinga | Styling Suzanne de Jong | Tekst Seline Steba

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties