vtwonen

Shoppen in de stijl van Petra en Martijn

In de keuken stonden de koeien, in de woonkamer scharrelden varkens en in de slaapkamers lag het hooi. Veel is er veranderd, op de boerderij die van vloer tot nok onder handen werd genomen door Petra en Martijn.

eetkamer landelijk

Boerderij in Loosdrecht

Jarenlang passeerden ze de boerderij in hun dorp Loosdrecht, en altijd weer droomden ze er van om daar zelf te wonen. Nee, het pand was niet bepaald up-to-date, maar de stijl was mooi en dan die plek, met vrij zicht op de weilanden! Als Petra en Martijn hun vierde kind verwachten, besluiten ze op zoek te gaan naar een groter huis. En toeval of niet, maar precies op dat moment komt de boerderij te koop. Petra: ‘We zijn meteen gaan kijken en werden op slag verliefd op de stenen stalvloer, de oude balken en de houten zoldertrap. We zagen meteen: deze boerderij heeft alle potentie om het familiehuis te worden dat we willen.’

Binnenkijken in de boerderij

Shoppen in de stijl van…

Petra en Martijn.  Het stel houdt van een vintage-industrieële woontsijl met veel gebruik van natuurlijke materialen. Omschrijft dit ook jouw stijl? Met onderstaande producten shop je in de stijl van Petra en Martijn.

stijl-van-Petra-en-Martijn-

Bron: vtwonen januari 2016 | Fotografie Louis Lemaire (insidehomepage.com) | Styling Esther Loonstijn

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties