vtwonen

Shoppen in de stijl van Eveline en Matthew

Tien jaar woonden Eveline en Matthew in Matthews geboorteland Australië toen de kans zich voordeed om weer in Europa te gaan wonen. Nieuwe woonstek werd Den Haag, dicht bij zee. In een speels ingerichte, typisch Haagse parterrewoning.


inbouwkasten

Benedenwoning in Den Haag

Het huis werd op het moment dat ze het ontdekten gerenoveerd door projectontwikkelaars. Daarom konden Eveline en Matthew bepalen hoe ze het wilden indelen. ‘Ideaal. We kozen zelf de keuken en de vloer uit. Toen we de sleutel kregen, lagen ze er al in.’ In een tijdschrift kwam Eveline het huis van Jelle van de Schoor tegen en viel ze als een blok voor zijn stijl. ‘Toen ik naar zijn contactgegevens op zoek ging, bleek hij bij ons om de hoek te wonen. We hebben hem direct gevraagd of hij wilde helpen met het inrichten van ons huis.’ Eveline vertelde hem dat ze een groene muur wilde en dat ze de woonkamer, het eetgedeelte en de keuken graag met elkaar wilde verbinden. De ruim drie meter lange eettafel, met een blad gemaakt van vierkante houten blokjes, is Evelines favoriete plek in huis.

Binnenkijken in de benedenwoning.

Shoppen in de stijl van…

Eveline houdt van een modern interieur met een klassieke touch, waar functionaliteit en gezelligheid voorop staan. Met onderstaande producten haal je Eveline’s stijl bij jouw in huis.
Shoppen in de stijl van Eveline

Bron: vtwonen 09-2016 | Fotografie Stan Koolen | Styling Jelle van de Schoor

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties