WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Recap: binnenkijkers met minimalistische interieurs van afgelopen week

Iedere werkdag vind je op vtwonen.nl een nieuwe Binnenkijker van de Dag. Het perfecte moment om te ontspannen en even weg te dromen bij bijzondere interieurs. Eentje gemist? Geen probleem, we blikken hier terug op alle binnenkijkers van afgelopen week. Het thema? Minimalistische interieurs.

houten keuken
Vintage barkrukken van Dirk van Sliedrecht voor Rohé. Wandlampen Made, kranen Quooker, koelkast Beco, fornuis Smeg, wijnkoelkast Haier, klok Zuiver, op de vloer ligt Novilon uit de vtwonen-collectie in betonlook van Forbo. Overig onbekend.
beige stoel
Kleed Cappelen Dimyr, Arctander Chair van Paustian, kunstwerk Josephine Aune, lamp Ingo Maurer.
fluwelen bank
Fluwelen bank Sofa Company, staande lamp Flos, bank Flow Rotterdam, hanglamp Venini, lamp op schouw van Margreet van Schaijck, accessoires in kast van Maison Jolie, vintage en souvenirs, eettafel op maat gemaakt, eetkamerstoelen Aime Té Studio messing hanglamp Gervasoni. Overig onbekend.

Kijk binnen in een warm, licht en speels herenhuis in Rotterdam

Authentieke details in een klassieke woning verdienen de spotlight, vindt Mariska. Dus ging ze voor een minimalistisch interieur. Wat meteen opvalt is dat haar herenhuis warm, licht en door verrassend design speels oogt.

Meer zien?
Kijk binnen in een herenhuis in Rotterdam.

Binnenkijken in een oude Amsterdamse basisschool

Het lichte appartement van Clementine in een oude Amsterdamse basisschool heeft hoge plafonds, grote ramen en is opvallend sober ingericht. Met de gang als het hart van het huis.

Meer zien?
Kijk binnen in een oude Amsterdamse basisschool.

ronde eettafel
akoestische panelen
Keuken Kvik met composietblad in marmerlook, akoestische eikenhouten wandpanelen en houten stoelen Lijn M, eettafel Jysk, hanglamp HKliving, vintage apothekerskast uit Polen, bankje Wehkamp.

Binnenkijken in een portiekwoning met een strandhuisgevoel in Den Haag

Danielle en Peter bouwden zo goed als eigenhandig een strandhuis boven op hun Haagse portiekwoning. Door de beperkingen van regels en budget werden ze extra creatief en vonden ze verrassende oplossingen.

Meer zien?
Kijk binnen in een portiekwoning in Den Haag.

Binnenkijken in een harmonieus interieur in Kopenhagen

Het Zweedse koppel Ellen en Jacob viel als een blok voor het lichte appartement met hoge plafonds en houten vloeren. Het harmonieuze interieur bestaat uit een mix van vintage, organische vormen en natuurlijke materialen.

Meer zien?
Kijk binnen in een harmonieus interieur in Kopenhagen.

sofa Mario bellini
Vintage Camaleonda sofa van Mario Bellini B&B Italia, kleed Cappelen Dimyr, vintage Alanda tafel B&B Italia, zwart-witte vaas Emelie Thornadtsson, ronde vaas Beau Marché, kunstwerk Jacob Holst, lamp Ingo Maurer.
marmeren zwarte open haard
Fauteuil Orecchino van Margaux Keller voor Soca. Koffietafels van Ampm van La Redoute. Kussens Maison de Vacances, Elitis, poef Made. Spiegel Garibabou, accessoires op schouw en tafel Margaux Keller. Overig onbekend.

Binnenkijken in een verbouwd appartement met mooi maatwerk in Marseille

De Franse ontwerpster Margaux Keller heeft een speciale liefde voor natuurlijke materialen en handgemaakte spullen. Dat zie je terug in haar appartement in het mooie Marseille. De timmerman, steenhouwer en meubelmaker lieten er allemaal hun sporen achter.

Meer zien?
Kijk binnen in een verbouwd appartement in Marseille.

Wil jij zelf ook zo’n mooi interieur creëren?
Volg de cursus: iedereen een vtwonen droomhuis

nog meer: binnenkijken