WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nog steeds te koop: de Noordwijkse villa van de familie Meiland

Van wijnen, wijnen, wijnen tot het opknappen van een volledig chateau: de familie Meiland kan veel, maar hun huizen verkopen voor de vraagprijs is niet een van hun specialiteiten. Nadat de vraagprijs van Chateau Marillaux al meerdere keren is verlaagd, moet de Noordwijkse villa er ook aan geloven. Toch werpt deze prijsverlaging zijn vruchten (nog) niet af en zitten Erica en Martien al bijna vijf maanden aan dit stulpje vast.

Nog steeds te koop…

Vorig jaar kochten Martien en Erica het Noordwijkse huis van Niles Vandenberg, de drummer van Kensington. De vrijstaande ligt in de befaamde Zuidduinen van Noordwijk aan Zee. Hoewel ze het huis destijds kochten voor 2.695.000 euro, vroeg de familie Meiland er nu zelf drie ton méér voor. Deze vraagprijs was iets te hoog, waardoor ze hebben besloten deze terug te brengen naar 2.799.500 euro. De woning staat al sinds 23 september 2021 te koop, zónder succes.

Volledig gerenoveerd

De villa is gebouwd in 1999 en in 2018/2019 grondig verbouwd en gemoderniseerd. Van een domotica-systeem en nieuwe keuken en badkamer tot hoogwaardige isolatie en nieuwe wand- ,vloer- en plafondafwerkingen: aan alles is gedacht. Het huis is 327 vierkante meter, met een inpandig appartement van 53 vierkante meter en een perceel van 805 vierkante meter. Verder is de villa voorzien van een hete-lucht verwarmingssysteem en twee garages op eigen terrein.

LEES OOK
Chateau Marillaux staat op Funda

2-in-1

Je zou de woning in tweeën kunnen delen. De begane grond heeft een slaapkamer en een mogelijkheid tot een badkamer of een wellness-ruimte. Het inpandige appartement kan overigens ook als kantoorruimte ingezet worden. Deze heeft een woonkamer met een half-open keuken en een ruime slaapkamer met erker. Aan de slaapkamer zit een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel.

Wat hebben ze in huis?

  • Een lichte woonkamer met een vide en open haard,
  • Een royale woonkeuken die,
  • Een zonneterras met uitzicht op zee,
  • Een master bedroom met een moderne badkamer inclusief whirlpool en ruime inloopdouche,
  • Voor de shopaholics: een grote kleedkamer mét inbouwkasten,
  • Een tweede slaapkamer met een badkamer,
  • Een vide met grote dakramen en nog een slaapkamer met een badkamer.

Zon, zee, strand én duinen

De villa ligt in het rustige Sole Miopark. Dat ligt op loopafstand van strand Noordwijk en dicht bij de Coepelduynen; een duingebied ter grootte van 188 hectare. Perfect voor natuurliefhebbers die houden van fietsen en wandelen.

Bekijk het huis via deze link op Funda.

nog meer: binnenkijken