WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Linda Renkema uit Nuenen

waar: Nuenen

bewoner(s): Linda Renkema

welke stijl omschrijft jouw keuken het best?: basic

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is echt het centrum van ons huis, het middelpunt waar alles samenkomt. Daardat je er helemaal omheen kan lopen wordt elke kant benut, van borrelen en huiswerk aan de bar maar ook de heerlijk plek in de erker met de grote erkerbank en ronde tafel.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: van Diessen keuken Veldhoven. Keuken is februari 2020 geplaatst

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: Siemens

tips: Mijn gouden regel voor keukens is laat je niet teveel leiden door trends, vond je bijvoorbeeld 10 jaar geleden marmer in een keuken al mooi, dat vind je dat over 10 jaar ook nog mooi. Keukens zijn geen bankstellen die je na een paar jaar vervangt, het is een van de belangrijkste onderdelen van je huis.

De meeste mensen zagen er geen heil en vroegen zich af waar we aan begonnen waren 😉 maar wij zagen de kracht van deze ruimte en door out of the box te denken qua indeling is het nu echt een unieke keuken geworden. Het enige wat we anders willen is het uitzicht vanuit de keuken naar de tuin, aangezien de tuin nog verbouwd moet worden samen met de buitenkant van het huis matched deze nog niet met de binnenkant. Maar dat staat allemaal nog op de planning.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!