WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Yvonne in Doorn

waar: Doorn

bewoner(s): Yvonne

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): We hebben er bewust een woonkeuken van gemaakt. Dus als je aan tafel zit, kun je altijd kletsen met degene in de keuken!

inspiratie: keukenshowroom

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben de keuken gekocht in 2015 bij Marquardt te Utrecht.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Zorg dat je duidelijk voor ogen hebt wat je in je keuken wilt doen. Ben je een uitgebreide koker of houdt je van makkelijk? Wij hebben bijv bewust geen magnetron maar wel een grotere oven. Ook kozen we voor een grote kookplaat, zodat je meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. We staan graag en lang in de keuken, de locatie van de keuken tov de eettafel was voor ons erg belangrijk. Door een eiland te plaatsen, heb je goed contact met de eettafel.

Omschrijving

omschrijving

We wilden de keuken graag ruim en licht houden. Niet teveel kastjes, maar wel genoeg bergruimte. Het spoeleiland heeft de oplossing geboden. Zo hoefden we naast de afzuigkap geen kastjes te plaatsen.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!