WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Ymarda Manse in Bergschenhoek

waar: Bergschenhoek

bewoner(s): Ymarda Manse

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Met het kookeiland is het gezelliger om samen te koken. We hebben meer ruimte dan voorheen om aan de aanrecht te staan. We hebben maanden zonder keuken gezeten omdat er eerst een uitbouw geplaatst moest worden zodat we een grotere keuken konden plaatsen. Nu kunnen we weer lekker koken en vrienden uitnodigen. Ook ons kookclubje kunnen we weer bij ons vragen. Gezellig!

inspiratie: keukenshowroom, familie, anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Budget keukens

vaatwasser: AEG

koelkast: AEG

oven: AEG

fornuis: AEG

afzuigkap: anders

tips: Ga eerst overal kijken en bedenk dan pas wat ze zelf wil. Maak zelf een tekening hoe jij denkt dat je het hebben wil en ga daarover bet keukenzaken in gesprek.

Omschrijving

omschrijving

De keuken is nog mooier en beter geworden dan ik had verwacht. Ik ben trots op ons fotobehang. We ontvangen daar veel leuke reacties over van onze familie en vrienden.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!