WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Wendy van Dijk in Jaarsveld

waar: Jaarsveld

bewoner(s): Wendy van Dijk

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is alles... wij hebben "omgedraaid wonen", dus beneden keuken en slaapkamers en boven (1ste verdieping) is geheel woonkamer... maar daar komen we niet veel. Het hart van ons huis is de keuken met daaraan de tuin.

inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s), familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: in 2002 toen ons huis opgeleverd werd, de inrichting later weer vernieuwd, o.a. met aansmeren met beton ciré.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: Bosch

tips: Mak een moodboard en kijk goed rond. Wel/geen kastjes boven je aanrecht? Kijk je naar buiten of juist niet? Kookeiland of niet, het zijn heel bewuste keuzes. Hang je moodboard een tijdje in je keuken voor je een keuze maakt. Kies niet te snel. En hou ruimte voor verandering.

Omschrijving

omschrijving

de keuken is klein vergeleken met de woonkamer, maar toch is de keuken onze plek. Daar zijn we vrijwel altijd met z`n vieren maar ook met de visite. heerlijk de tuindeuren open en …genieten.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!