WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Welmoed van boven in Nijkerk

waar: Nijkerk

bewoner(s): Welmoed van boven

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): centrale ontmoetingsplek met voldoende werkblad voor meerdere mensen om tegelijk te koken en te bakken. Handig met kids die aan de bar hun huiswerk maken of nog even een cake bakken terwijl je het avondeten maakt.

inspiratie: social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: maart 2017

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: anders

tips: 1. Denk goed na over je opstelling en indeling vóórdat je naar een keukenboer gaat. Wat zijn je minimale eisen en je maximale budget. 2. Bepaal de stijl die bij je past, door bijvoorbeeld op pinterest leuke plaatjes te verzamelen. 3. Bezuinig nooit op het werkblad.

Omschrijving

omschrijving

Geheel eigen ontwerp waar al onze wensen in verwerkt zitten. In deze keuken zitten 4 NEFF apparaten: NEFF kookplaat, lekker breed en flexinductie.
NEFF stoomoven, superruim en álles lukt
NEFF koelkast, heel groot en ruim, over de hele hoogte voor het hele gezin
NEFF vriezer, apart naast de koelkast, mooi weggewerkt achter een houten deurtje

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!