WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Vincent in Heemskerk

waar: Heemskerk

bewoner(s): Vincent

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Wij houden van koken, bakken en gezellig tafelen. De keuken wordt daarbij intensief gebruikt. Doordat het een open geheel met de woonkamer is, dient het ook goed aan te sluiten bij de stijl van het overige interieur. Belangrijk om de keuken daarbij dan ook niet te overheersend aanwezig te laten zijn.

inspiratie: keukenshowroom

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: September 2017

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Ga niet voor de allerlaagste prijs, bedenk eerst wat je wil en beperk je offerte traject daarna bij 2 hooguit 3 partijen waarmee je voldoende vertrouwen door referenties hebt. Het is voor alle partijen best wel tijdrovend. Je kunt je energie daarom beter goed besteden aan je wensen en ontwerp en niet persé aan de laagste prijs.

Omschrijving

omschrijving

Goede keus om alle apparatuur van 1 merk, in ons geval Siemens, aan te schaffen. 1 stijl, extra garantie en een overeenkomstige bediening. Bovendien levert dit bij de aanschaf meestal een aanzienlijke extra korting op.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!