WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Twan Buelens in Valkenswaard

waar: Valkenswaard

bewoner(s): Twan Buelens

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Als je de kamer binnenkomt is de keuken meteen de "Eye-catcher" van de kamer. Er wordt veel gekookt en getafeld in de keuken.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken heb ik in September 2017 gekocht bij Optima Keukens in Geldrop

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Echt de gouden tip die ik kan geven is: Koop een Full Steam oven van Neff! in principe kun je met deze oven alles klaarmaken wat je maar wilt. Je hebt bij wijze van geen kookplaat meer nodig! Echt een aanrader!

Omschrijving

omschrijving

Ik ben zelf heel trots op mijn keuken. Ik heb de keuken nl zelf uitgewerkt en ontworpen. ik heb wel hier en daar ideeën opgedaan uit foldertjes, maar grotendeels heb ik zelf bedacht. De keuken is nog niet helemaal af, want er moet nog een stroomvoorziening komen in het blad en er moet nog een Eiken houten bar aan het kookeiland komen.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!