WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Tita Zeillemaker in Den Haag

waar: Den Haag

bewoner(s): Tita Zeillemaker

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is te klein om in te zitten maar we vinden het een heerlijke plek om lekker dingen te bereiden.

inspiratie: keukenshowroom, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken zat in onze bovenwoning toen we de woning kochten in 2013. Het zwarte aanrechtblad en de onderkastjes daaronder hebben we in 2015 gekocht bij IKEA.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Siemens

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Kijk vooral welke keuken goed VOELT, dan heb je de meeste kans dat je er later ook lang plezier van hebt.

Omschrijving

omschrijving

Het linker deel van de keuken voelt perfect: het zwarte aanrechtblad en de `landelijke` onderkastjes passen prima bij de oude hoge kast. Het Happy Servies zou hier perfect bij passen!
Het rechter deel voldoet op zich prima maar het licht houten aanrechtblad is helemaal niet mijn smaak. Dit willen we op termijn dan ook nog vervangen.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!