WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Tim & Kelly in Den Bosch

waar: Den Bosch

bewoner(s): Tim & Kelly

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Wij houden van gezelligheid en kunnen dit nu delen tijdens onze hobby; koken! Het is een mooie open keuken en zo houden wij altijd contact met elkaar en onze gasten.

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben de keuken gekocht bij Mandemakers keukens, december 2017.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: Siemens

tips: Kies voor pitt cooking! (is ook als inductie mogelijk)

Omschrijving

omschrijving

Wij hebben onze twijfels gehad over het uitstekend gedeelte waar zich nu het spoelen bevindt; of dit te krap/onhandig zou zijn, maar nu we er eenmaal van mogen genieten is het perfect. Alles zit om je heen, waardoor je eenvoudig en snel overal bij kan. We hebben de keuken zelf ontworpen en bedacht, dus we zijn er erg trots op en blij mee. Ook zijn we heel blij dat we voor Pittcooking zijn gegaan, super mooi en werkt heel handig, ook qua schoonmaak.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!