WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Threa Lorist in Oudemirdum

waar: Oudemirdum

bewoner(s): Threa Lorist

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik heb maar een klein keukentje, maar wel met open bar naar de kamer, waardoor hij niet zo klien lijkt. Ik mag graag bakken. Ben dan ook erg blij met mijn hete lucht oven.

inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Ik woon in een huurhuis en het keukenblok is 16 jaar oud. Ik pas geleden de deurtjes een grijsblauwe kleur in hoogglans geheven, waardoor de gele tegels in jaren 70 stijl mooi uitkomen. De afzuigkap, gasfornuis met oven en de koelkast zijn een half jaar oud. Zo ook het rek en de trolley.

vaatwasser: weet niet

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Maak een plek waar je je thuis voelt!

Omschrijving

omschrijving

Ik vind de keuken in balans. Genoeg ruimte voor mij alleen. Vind het niet erg om af te wassen, morgenochtend is het wel droog.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!