kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Tessa van Ewijk in Venlo

waar: Venlo

bewoner(s): Tessa van Ewijk

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is open met het eetgedeelte en woongedeelte. Hierdoor heb je altijd contact met de visite die er is.. het is een heerlijke keuken waar je lekker kan koken/bakken.. en kletsen met me vriendinnen.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), vrienden, familie, anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: 2 jaar geleden hebben we de kastjes bij de Ikea gekocht.. maar ik vond de apparatuur niet mooi/goed daar dus die hebben we weer apart gekocht. Ook het leuke blad hebben we ergens anders gekocht. Omdat ik donkere natuursteen wilde.

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Veel rondkijken. En probeer combinaties te maken.. hierdoor creëer je een mooie keuken naar eigen smaak.

Omschrijving

omschrijving

Ik heb de keuken samen met mijn vriend zelf samengesteld.. ik wilde geen standaard witte keuken maar een mooie grijze landelijke keuken.. en naar mijn mening is dit goed gelukt. Ik ben er helemaal blij mee

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!