WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Tamara Verhagen in Eindhoven

waar: Eindhoven

bewoner(s): Tamara Verhagen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Hart van het huis voor mij, een heerlijke open keuken waarbij je direct contact hebt met de tafel die ervoor staat, dus gezelligheid bij het koken.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Februari 2017, Keukenkampioen. Het was een showroomkeuken.

vaatwasser: Bauknecht

koelkast: Bauknecht

oven: Bauknecht

fornuis: Bauknecht

afzuigkap: Bauknecht

tips: Laat het eerst even op je inwerken, teken niet zomaar voor een keuken. Dat hebben wij wel gedaan en ik ben nog steeds erg blij met mijn keuken, maar wellicht hadden we, als we er iets langer over nagedacht hadden, een andere prijs kunnen bedingen. Dit was een showroommodel waardoor we hem ook zelf uit elkaar moesten halen.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben er erg trots op hoe hij in het huis past, en vooral dat we hem helemaal zelf gemonteerd en aangesloten hebben, inclusief afvoeren aanleggen. Het enige wat we niet zelf hebben gedaan, is het aansluiten van de kookplaat. Wat ik liever anders zou willen? Nog meer werkruimte! In een nieuw huis komt er dan ook een keuken die het liefst nog dubbel zo groot is 🙂

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!