Keuken van Tamara Joosen in Hoeven

waar: Hoeven
bewoner(s): Tamara Joosen
welke stijl omschrijft jouw keuken het best?: landelijk
hoe belangrijk is jouw keuken?: Hart van het huis voor de lekkerbekjes die hier wonen.
inspiratie: anders
waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Deze keuken is handgemaakt en geplaatst in de zomer van 2018
vaatwasser: Siemens
koelkast: Siemens
oven: Siemens
fornuis: Siemens
afzuigkap: Siemens
tips: Neem de tijd om te zoeken wat je wilt. En als het je gegund is, laat hem zelf maken. Ons aanrechtblad is hoog, zodat deze in het raam zou vallen. Dit is niet gecompenseerd in de plint, maar heeft extra kastruime gecreëerd. Dat zijn net ff de kleine voordelen, naast de zeer ruime lades, waar lekker veel in kan.

omschrijving

We hebben lang moeten zoeken voor we een model vonden dat in dit huis past. Elke keuken in een keukenzaak vonden we te strak en standaard. Op basis van één fotootje van internet heeft onze timmerman onze droomkeuken gecreëerd. Het betonnen aanrechtblad bestaat links uit een stuk tot de spoelbak. Met veel hulp van vrienden is deze kolos op zijn plaats gelegd. Nog elke dag heel blij mee. Zeker in de feestdagen waarin we met zijn allen de feestmaaltijd kunnen bereiden.

Vorige artikel Volgende artikel

Laat jouw keuken zien

Upload jouw foto's

Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties