WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Tamara Joosen in Hoeven

waar: Hoeven

bewoner(s): Tamara Joosen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Hart van het huis voor de lekkerbekjes die hier wonen.

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Deze keuken is handgemaakt en geplaatst in de zomer van 2018

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Neem de tijd om te zoeken wat je wilt. En als het je gegund is, laat hem zelf maken. Ons aanrechtblad is hoog, zodat deze in het raam zou vallen. Dit is niet gecompenseerd in de plint, maar heeft extra kastruime gecreëerd. Dat zijn net ff de kleine voordelen, naast de zeer ruime lades, waar lekker veel in kan.

Omschrijving

omschrijving

We hebben lang moeten zoeken voor we een model vonden dat in dit huis past. Elke keuken in een keukenzaak vonden we te strak en standaard. Op basis van één fotootje van internet heeft onze timmerman onze droomkeuken gecreëerd. Het betonnen aanrechtblad bestaat links uit een stuk tot de spoelbak. Met veel hulp van vrienden is deze kolos op zijn plaats gelegd. Nog elke dag heel blij mee. Zeker in de feestdagen waarin we met zijn allen de feestmaaltijd kunnen bereiden.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!