WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Suzanne Jansen in Berghem

waar: Berghem

bewoner(s): Suzanne Jansen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): In december krijgen wij de sleutel van ons huis en in januari komt de keuken. Voor mij als "keukenprinses" het hart van het huis. Een mooie leefkeuken, industrieel waar veel en lekker in gekookt zal worden.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij laten onze keuken bouwen bij C&S interieur in Mariaheide, omdat we hier onze eigen touch konden geven aan de keuken en deze op maat gemaakt wordt.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: Bosch

tips: Kijk goed rond in showrooms en op internet en durf ook eens langs een bedrijf te gaan die zelf keukens bouwt en vraag een offerte op als jouw droomkeuken in de showroom er net niet bij zit!

Omschrijving

omschrijving

Mijn huidige keuken (zonder oven en vaatwasser) kan echt niet meer, dadelijk heb ik twee ovens waar ik me helemaal mee kan uitleven.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!