WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Suzanne in Wateringen

waar: Wateringen

bewoner(s): Suzanne

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is een fijne plek in ons huis. Hij is zo opgesteld dat je tijdens het koken lekker de woonkamer inkijkt en je lekker kan kletsen met onze kinderen die aan de tafel zitten . Huiswerk, kleuren , Netflix .... heel gezellig!

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Oktober 2017

vaatwasser: Whirlpool

koelkast: Bosch

fornuis: anders

afzuigkap: Whirlpool

tips: Ga veel op zoek op social media bijv pinterest en tijdschriften! Probeer er door heen te kijken en teken je keuken vaak uit. Zo kom je vanzelf op creatieve ideeen.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op deze keuken omdat het frame om de afzuigkap en de afzuigbuis ons eigen creatie is. we hem door nieuwe deurtjes te geven een hele stoere industriële look gegeven. Met vier vrouwen in 1 huis eigenlijk best bijzonder! 😉

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!