WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Suzan Vossebeld in Maastricht

waar: Maastricht

bewoner(s): Suzan Vossebeld

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is letterlijk het hart van ons huis. Hij staat los in het midden van de ruimte waardoor er toch een apart eet en leefgedeelte ontstaat.

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Een jaar geleden bij de Ikea

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Zorg ervoor dat je weet welke rol de keuken moet gaan spelen in je dagelijkse leven. Ook vind ik het belangrijk dat een keuken tijdloos is en makkelijk met verschillende woonstijlen samen kan gaan.

Omschrijving

omschrijving

Waar we het meest trots op zijn is het effect wat de keuken heeft op andere mensen. Zodra we bezoek hebben verzamelt iedereen zich rondom de keuken, met een drankje terwijl een van ons staat te koken. Dat zorgt ervoor dat er meteen een gezellige sfeer ontstaat waarbij iedereen betrokken wordt bij de groep.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!