WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Stephanie in den haag

waar: den haag

bewoner(s): Stephanie

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is echt een woonkeuken. We zitten bijna nooit meer in de woonkamer. Heerlijk met een drankje aan tafel terwijl de ander staat te koken.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), vrienden, familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben de keuken vorig jaar december gekocht bij Bruynzeel en hij is vorige maand geïnstalleerd. Het is de Bruynzeel Optima-lijn. Hetzelfde als de Next125. Op pinterest vind je nog meer mooie keukens van dat merk!

vaatwasser: ATAG

koelkast: ATAG

oven: ATAG

fornuis: ATAG

afzuigkap: Siemens

tips: Mijn tip is: doe zoveel mogelijk inspiratie op. Ga elke keer weer blanco naar een keukenzaak. Zo kom je tot verrassende ideeën waar je zelf niet aan denkt.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op het totaalplaatje. Alles past heel goed bij elkaar. De keuken zelf maar ook de eettafel. En de hexagon tegels waren een zoektocht maar ik ben zo blij dat we doorgezet hebben. Ze maken de keuken echt af!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!