WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Stephanie Franken in Bergen op Zoom

waar: Bergen op Zoom

bewoner(s): Stephanie Franken

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken was een verwaarloosde huurhuiskoken, die we met weinig budget hebben opgeknapt tot wat hij nu is. Wij houden erg van koken en ook al is de keuken klein (7,5m2) en verouderd, het is nu echt een fijn plekje vinden we.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Onze aanpassingen aan de basic Ikea keuken zijn geweest: 2 nieuwe deurtjes, wandrek met Ikea consoles en gamma vuurhouten platen. De rest is zwart mat geverfd, leren handgrepen zijn zelf gemaakt van een riem, en we hebben nog een houten hoge kast die ik zelf heb gemaakt met mijn schoonvader.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Zanussi

oven: Samsung

tips: Maak je keuken persoonlijk!

Omschrijving

omschrijving

Tuurlijk dromen we van een nieuwe, grote keuken ooit, die we helemaal zelf met een lekker budget hebben samengesteld. Maar tot die tijd zijn we trots op hoe hij nu is.

(P.S. Kookplaat en afzuigkap zijn van Ikea.)

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!