WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Stefanie Gielen-Plum in Venlo

waar: Venlo

bewoner(s): Stefanie Gielen-Plum

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik houd van koken en bakken dus onze keuken wordt heel veel gebruikt. Ik vind het fijn dat de eettafel naast de keuken staat en dat je vanuit de keuken de woonkamer in kijkt. Zo is het echt een leefkeuken en kan ik tijdens het koken een oogje houden op onze dochters van 2 en 6 maanden.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben onze keuken in april gekocht bij Verhaegen Keukens in Kessel.

vaatwasser: AEG

koelkast: anders

oven: AEG

fornuis: AEG

afzuigkap: anders

tips: Zoek op internet naar wat er allemaal mogelijk is, bezoek veel showrooms en bedenk welke apparatuur je graag wilt hebben. Er is zoooo veel mogelijk, dat het best even duurt voor je jouw droomkeuken ontworpen hebt. Wij zijn 3x een hele ochtend bij de keukenzaak geweest voor alles precies zo was als wij wilden. Neem hier de tijd voor! Een keuken is een echte eyecatcher, waar je waarschijnlijk nog vele jaren mee wil doen, dus het is het waard :-)

Omschrijving

omschrijving

Wij hebben een strakke, moderne keuken maar ik houd ook van romantische accessoires, (zoals mooie bloemen) om het gezellig te maken. Ik ben heel blij met de ruimte die we hebben en de 2 ovens zodat ik meerdere dingen tegelijk kan maken. Ik vind het heel leuk om etentjes te geven voor vrienden/familie; ook daar zou een nieuw servies heel goed van pas komen.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!