WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Sindy in Arrien

waar: Arrien

bewoner(s): Sindy

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is voor ons de belangrijkste plek van het huis. de praktische functie van bijvoorbeeld koken, maar ook de grote tafel zorgt voor genoeg plek voor familie en vrienden. Het is ook de plek waar we als gezien `s morgens en `s avonds bij elkaar zitten voor ontbijt en diner.

inspiratie: social media (pinterest), woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken heb ik zelf ontworpen en laat ik nu maken bij een meubelmaker - juni 2018

vaatwasser: Siemens

koelkast: ATAG

oven: ATAG

fornuis: ATAG

afzuigkap: ATAG

tips: Je wilt ene keuken die er qua looks uitziet zoals bij jouw past, maar kijk ook naar de praktische kant van de indeling en opstelling.

Omschrijving

omschrijving

Ik weet nog niet hoe de keuken er in het echt uit gaat zien. Volgens mij heb ik met de meubelmaker alle details doorgenomen. Ik ben blij dat ik achter de deurtje binnenlades laat maken. Van buiten lopen de lijnen door, de binnenkant praktisch ingedeeld.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!