WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Sheila Vermulm in Zevenhuizen

waar: Zevenhuizen

bewoner(s): Sheila Vermulm

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Mijn favoriete plek in huis om met veel mensen te eten, te drinken, verhalen te vertellen of te werken.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest), vrienden

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Tulp Keukens, november 2015

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: anders

tips: Vraag heel goed door wat de impact is van al je keukenapparatuur op je electrische installatie. Het aanpassen van je groepenkast brengt namelijk ook nog veel extra kosten met zich mee! Denk heel praktisch na over je indeling; vaatwasser bij je spoelbak ( voorspoelen), waar komt je afvalbak, koelkast gemakkelijk toegankelijk tijdens het koken, maar ook om drinken te pakken aan de eettafel. En een oven met een combi-magnetron kan ik iedereen aanraden! Oja, een Qooker in combinatie met een boiler is ook super handig! Je eten is sneller gaar en je hebt altijd gelijk warm water, in plaats van wachten tot het via de CV ketel op zolder heet is.

Omschrijving

omschrijving

Inmiddels hebben we onze oude eethoek ( teakhout zie afbeelding) vervangen door een eiken houten tafel van 100 x 220 m met zes stoelen van Zuiver ( 2 x Doulton leer, 2 x Doulton grijs en 2 x Zuiver OMG leer en grijs)> Mix & Match

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!