WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Sharonne van Meer in Ooosterhout

waar: Ooosterhout

bewoner(s): Sharonne van Meer

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is onderdeel van ons huis. In onze keuken worden de lekkerste smoothies gemaakt en tegenwoordig een hoop flesjes melk voor ons zoontje. Er is een hoop opbergruimte en met de quooker kunnen we snel aan de slag in de keuken.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Maart 2015. In Mei 2016 is hij pas geplaatst dus we hebben even moeten wachten tot ons huis af was.

vaatwasser: AEG

koelkast: AEG

oven: AEG

fornuis: AEG

afzuigkap: AEG

tips: Laat je niet gek maken door de keukenverkopers. Kies wat je zelf mooi vind. Laat je adviseren over de indelingen zoals lades en kasten op welke plaatsen maar pas om met allerlei accesoires zoals ingebouwde zeeppompjes etc. Volg je eigen gevoel en is je gevoel niet goed koop dan geen keuken in die zaak maar kijk verder.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op de keuken die we voor een beperkt budget hebben kunnen kopen. Alles wat we wilde zit erin. Als ik het mocht over doen zou ik alleen meer lades nemen ipv kasten.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!