WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Saskia Van Eldik in Barendrecht

waar: Barendrecht

bewoner(s): Saskia Van Eldik

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is zeker de plaats in onze woning waar we het meest te vinden zijn. Omdat de tafel gedeeltelijk in de keuken staat en de tuin vanaf onze keuken te bereiken is, is het een heerlijk centraal punt.

inspiratie: woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Niet zelf aangeschaft, maar een paar maanden geleden zelf opgeknapt.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Bauknecht

afzuigkap: Siemens

tips: Probeer door een oude versleten keuken heen te kijken. Als de indeling en ruimte bevallen, kan je er met behulp van (tegel)verf en eventueel een nieuw aanrechtblad nog iets heel moois van maken. Ook onderdelen zoals scharnieren, kranen en zelfs hele deurtjes zijn makkelijk te vervangen. Zo kan je je keuken helemaal naar jouw smaak aanpassen.

Omschrijving

omschrijving

Sinds vorig jaar wonen wij in onze nieuwe woning. Hier zat een landelijke standaard beige keuken in. De keuken was duidelijk aan een opknapbeurt toe. De frontjes van de deurtjes waren gescheurd, en de scharnieren lieten los. Hoe leuk is het dan om zelf met verf aan de slag te gaan, en je keuken helemaal naar jouw smaak te pimpen!? We hebben gekozen voor een donker grijze kleur voor de deurtjes, en fris wit voor de tegeltjes (en voegen) zodat de keuken een chique uitstraling krijgt en we een keuken hebben die niemand anders heeft. Tot op de dag van vandaag zijn we hier nog erg blij mee! Wel missen we nog wat gezelligheid, dus nieuwe accessoires voor onze mooie keuken zouden erg welkom zijn.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!