WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Sandra janssen in Helmond

waar: Helmond

bewoner(s): Sandra janssen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik hou ontzettend van koken en bakken en wat is er dan leuker om dit te doen in een goede, nette, degelijke keuken?

inspiratie: keukenshowroom, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben de keuken eind vorig jaar gekocht bij Keukenhal en in maart geplaatst.

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Kijk vooral naar wat jij mooi vind maar vooral ook praktisch. Denk eerst over je keuzes na voordat je je handtekening al gaat zetten.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben super trots op mijn mannetje dat hij dit in 2 weken tijd voor elkaar heeft gekregen.
Elke dag weer ben ik blij met dit resultaat. Ik zou op dit moment niks willen veranderen aan onze nieuwe keuken. In dit huis is dit de ideale indeling en kleur. Aangezien de hoek van de keuken erg donker is hebben wij ervoor gekozen om een lichte keuken te plaatsen.
Omdat wij met een beperkt budget zitten hebben wij ervoor gekozen om de keuken zelf te plaatsen en gekozen voor apparatuur van Etna. Niet al te duur, maar wel degelijk. Zo konden al eisen die wij hadden voor de nieuwe keuken toch doorgaan.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!