WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Sandra en Koen in Den Bosch

waar: Den Bosch

bewoner(s): Sandra en Koen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken vormt de ontmoetingsplek binnen onze woning.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is gekocht bij Kvik. Nu ongeveer een half jaar geleden. We zijn tevreden over de goede service. Bovendien voelde we ons in de showroom niet zo overvallen door verkopers. We kregen de tijd om onze eigen keuzes te maken. De apparatuur is van Smeg.

vaatwasser: anders

koelkast: Miele

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Het is interessant om alle acties goed in de gaten te houden, zodat je mogelijk geld kunt besparen wat je later in de afwerking kunt investeren.

Omschrijving

omschrijving

We wonen nu ongeveer een maand in onze woning en zijn er trots op dat het huis precies is geworden zoals wij dat hoopten.. het is een mooi geheel geworden!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!