WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Samantha Hoogma in Sittard

waar: Sittard

bewoner(s): Samantha Hoogma

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Eindelijk genoeg werkruimte om uitgebreid te koken en bakken. Zelfs met het warme weer niet erg om te koken!

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Brugman keukens in begin van 2018

vaatwasser: Bauknecht

koelkast: Zanussi

oven: Bauknecht

fornuis: Bauknecht

afzuigkap: Whirlpool

tips: Tijdens het gebruik van je huidige keuken (in de woning waar je je nieuwe keuken wil plaatsen) merk je waar je behoeftes liggen wat betreft opbergruimte en apparatuur. Denk hier alvast goed over na.Mocht je een echte klusser zijn, alles maar dan ook alles is echt zelf te doen. Zelfs ik, als vrouw, heb het samen met mijn man gedaan. Hiermee bespaar je echt duizenden euro`s in loodgieter, elektricien, verbouwen van de keuken en het plaatsen van de keuken. Als derde tip: koop een heetwaterkraan. In verhouding met een keuken kost dit bijna niets en het is zoooo gemakkelijk en zoveel mooier in zo`n nieuwe moderne keuken ;)

Omschrijving

omschrijving

Wij hebben alles zelf gedaan. De deur dichtgemetseld zodat daar nu de inbouwwand kon staan. Elektra zelf aangesloten, afzuigingsinstallatie zelf gedaan, muurtje voor de originele muur geplaatst zodat de nis gerealiseerd kon worden, plafond zelf verlaagd met spots en inbouw afzuiging, alles zelf behangen en geverfd en de keuken zelf geplaatst. Ook het blad zelf gezaagd.

Apparatuur en Grohe Red zelf geïnstalleerd.

Super trots omdat we alles zelf gedaan hebben en een keuken hebben die precies is zoals we het wilden.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!