WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Ruud Muijt in Tholen

waar: Tholen

bewoner(s): Ruud Muijt

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is een centrale plaats in onze woning. Tijdens het koken helpen de kinderen. Het is er gezellig en leuk om te verblijven.

inspiratie: keukenshowroom, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Januari 2011 gekocht bij een lokale keukenwinkel. Bekend om goede service, persoonlijk advies en uitgebreide begeleiding.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: Bosch

tips: Ontwerp eerst, kies je apparatuur en de detailzaken als handgreepjes en kranen en beoordeel daarna de prijs. Natuurlijk is prijs een ding, maar maak van de keuken iets dat je persoonlijkheid uitstraalt en plezier geeft. Schrappen om prijs is altijd nog mogelijk...

Omschrijving

omschrijving

Trots ben ik op de grote koelkast, de geslaagde mix tussen romantisch/traditioneel en moderne details. Het geheel oogt rustig, maar past volledig bij onze inrichting. Het brengt de inrichting geheel in balans.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!