WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Ruby in Berkel en Rodenrijs

waar: Berkel en Rodenrijs

bewoner(s): Ruby

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is het centrale punt in ons huis, aan de ronde tafel in de keuken bij de erker doen we praktisch alles maar het liefst koffie drinken.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Maart 2017. We hebben de keuken zelf ontworpen en samengesteld. We hebben alle kasten bij Ikea gekocht en alle eikenhouten frontjes op maat laten maken door Houtmerk. Alle apparatuur hebben we gekocht bij 123apparatuur en het keukenblad van composiet bij 123werkbaden.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: anders

tips: Wij hebben een dieper blad gekozen (70 cm), hierdoor creëer je gemakkelijk meer ruimte in je keuken.

Omschrijving

omschrijving

We zijn erg blij met de ingebouwde hoge kasten en het nisje, dit zorgt voor een strak geheel en het nisje creëert gezelligheid. Graag zou ik nog een mooie plank willen boven het lage keukenblok en een Italiaans koffiezetapparaat in het nisje.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!