WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Rolanda in Hendrik Ido ambacht

waar: Hendrik Ido ambacht

bewoner(s): Rolanda

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Keuken is erg belangrijk voor ons. Wij houden van koken en eten. We hadden graag een leefkeuken gewild maar dat is ons niet echt gelukt. Desondanks zijn we blij met onze keuken maar af is deze nog niet. We hebben net een dochtertje gekregen waardoor we nu helemaal geen tijd meer hebben om deze af te maken. Daarbij zijn wij beide niet zo handig en laat alles nog langer op zich wachten.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Eigen huis keukens Vorig jaar

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Think put of the box. Ik dacht op een gegeven moment niet meer aan andere mogelijkheden en dacht alleen aan een standaard opstelling...je kan zoveel...

Omschrijving

omschrijving

De keuken is naar onze zin maar niet altijd even praktisch. Zoals je kan zien, kunnen we ook nergens onze handdoekjes kwijt. Ik heb wel ideeen maar aangezien we niet zo handig zijn, komt het er ook gewoon niet van. De muren worden helaas soms vies door koffiespatjes oid, dus heb eigenlijk een beetje spijt dat we de muren niet helaas betegelt hebben. De bar hebben we overigens kort geleden laten plaatsen als een nabestelling. De keukenleverancier had namelijk het ontwerp zo gemaakt dat onze eettafel tussen de keuken en wandkast zou komen. Hier hadden we alles op aangepast qua ontwerp en lichtpunt. Helaas bleek dit niet te passen en wilden we het gat daar opvullen. Dat hebben we uiteindelijk zo met de bar gedaan. Ik had ook graag een leuke open kast met planken in de keuken gehad zodat je daar wat leuke assesoires kwijt kan of wAt flessen wijn….

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!