WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Robin haarbosch-meeuwsen in Oirschot

waar: Oirschot

bewoner(s): Robin haarbosch-meeuwsen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): We hebben voor een grote leefkeuken gekozen waar we het meeste van de dag en met vrienden te vinden zullen zijn. Onze woonkamer is in verhouding een stuk kleiner, maar wel lekker knus.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Ikea, afgelopen mei

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Dat als je voor een Ikea keuken kiest en deze zelf wil gaan plaatsen, dat je toch echt wel handig moet zijn en heel wat gereedschap moet hebben, wil je er iets moois van maken.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben super trots op alles wat ik samen met mijn man tot nu toe bereikt heb met de bouw van ons huis en dat wat we in ons hoofd hebben ook echt werkelijkheid geworden is. En waar we vooral super blij mee zijn is de vide in ons huis, waardoor er boven de keuken geen vloer/plafond zit en daardoor de keuken nog groter en opener is.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!