WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Rimke in Bergen

waar: Bergen

bewoner(s): Rimke

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): de keuken wordt gebruikt waar hij voor dient: voedsel bereiden maar in een prachtige ruimte

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Mijn keuken is door een architect ontworpen, de lades zijn Voxtorp Ikea. De aanrechtbladen zijn van Kwarts, ook van Ikea, prachtig. Alles werkt perfect. De keuken is afgelopen september geplaatst.

vaatwasser: AEG

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Veel tijd brengt men door in de keuken, ook al is het in een huurhuis investeer en maak er een fijne ruimte van!

Omschrijving

omschrijving

Ik ben super blij met deze keuken. Ik woon in een huurhuis waar zo`n spuuglelijke keuken in zat. Ik hou van licht, strak en minimalistisch nou dat is gelukt zoals je kunt zien. Alles lades behalve dan de afwasmachine deur en koelkastdeur. In verband met mijn raw/vegan lifestyle ontbreekt de oven.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!