WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van rilana van oostenbruggge in breskens

waar: breskens

bewoner(s): rilana van oostenbruggge

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Sinds mijn nieuwe keuken wordt er veel meer gekookt in huis. Iedere week probeer ik nu recepten van Hello Fresh uit en geniet ik iedere dag van deze super mooie keuken.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Ik heb deze keuken bij Keukenvisie in Terneuzen gekocht op 2 november 2016, geplaatst in mei 2017

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Neem de tijd om de juiste keuzes te maken. Ga altijd naar minimaal 2 verschillende bedrijven. Laat offertes maken (zeker als het om het zelfde merk gaat) je kan hier best een leuk verschil qua eindprijs mee creëren. En..., volg je hart wat vind jij mooi?!? ga ervoor

Omschrijving

omschrijving

Ik ben erg blij met de Quooker die ik er in heb laten bouwen. Die wordt iedere dag veelvuldig gebruikt als echte theeleut.
En toen ze mijn keuken kwamen zetten hadden ze eerst verkeerde frontjes mee. Alles was in de mat-versie. Ik heb toen wel even gehuild, ondanks dat het ook mooi was, maar toen ze drie weken later de juiste frontjes mooi glanzend plaatste voelde ik het gewoon aan mijn hart, Ja dit is wat ik bedoelde.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!