WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Rianne van der Putten in Helmond

waar: Helmond

bewoner(s): Rianne van der Putten

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is onderdeel van de woonkamer, mensen die op bezoek komen starten ook steevast in de keuken met een lekker kopje cappuccino.

inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Gekocht bij Rennings Küchen in Duitsland (vlak over de grens bij Noord-Limburg). Gekocht begin 2017, geplaatst eind 2017.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: NEFF

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Laat je niet beïnvloeden door de happige keukenverkopers, en volg je eigen hart en kijk naar wat JIJ mooi vindt. Voelt het niet goed, niet doen! Wij vonden na wat slechte ervaringen de perfecte partij in Duitsland, dus kijk ook gerust verder dan je lokale keukenzaak (ook voor de prijs!).

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op het feit dat we ons hele huis zelf verbouwd hebben, en dat we de keuken ook zelf ontworpen hebben en dat deze precies is zoals wij deze voor ogen hadden. Ik ben vooral super blij dat we de stap naar een zwarte keuken durfde te zetten, door het lichte blad oogt het licht (het licht valt hier namelijk op) maar het geeft veel warmte in onze woonkamer. Wat ons betreft is het een eyecatcher geworden!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!