WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Ralph & Andrea in Herten

waar: Herten

bewoner(s): Ralph & Andrea

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Wij zijn in Oktober 2017 gestart met een aanbouw aan ons huis. De hele onder verdieping hebben wij omgetoverd naar onze smaak en wensen. De vorige keuken was echt niet onze keuken dus deze gingen wij heel zeker vervangen. Ralph en ik hebben gelukkig dezelfde woon smaak. Al gauw kwam ik via pinterest een zwarte matte keuken tegen in een gepaste opstelling voor ons huis. Wij waren allebei enthousiast en gingen op zoek naar de passende keuken. Na 4 maanden zonder keuken zijn wij vorige week dinsdag ( 20 februari 2018) trotse eigenaars geworden van deze geweldige keuken! Onze parel en eyecatcher van ons huis!

inspiratie: social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Sijben 2017

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: AEG

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Kies echt een keuken uit je dromen en snuffel eens wat op internet of woonbladen om inspiratie op te doen.

Omschrijving

omschrijving

Wij zijn dol enthousiast en de keuken is precies zo hoe wij het voor ogen hadden. Mooie leefkeuken met aansluiting naar onze grote tuin! Groot en heel veel opberg ruimte! Gewoon genieten. Nu alleen nog veel recepten uitproberen en koken en bakken maar!!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!