kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van R Haaksman in Tiel

waar: Tiel

bewoner(s): R Haaksman

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is heel belangrijk, ook omdat het een open keuken/woonkamer is en dus altijd in het zicht is. Ik wilde graag een keuken die wel een keuken is maar ook rust uitstraalt, mooi onderdeel is van de woonkamer, waar ik mij prettig in moet voelen en waar veel opbergruimte in zit. Wij zitten eigenlijk heel vaak aan de eettafel, zeker als er visite is. De keuken is het belangrijkste onderdeel van ons huis.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), vrienden

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: in Juli 2018 bij van Wanrooij keukens en badkamers in Waardenburg

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Neem lades! Zo prettig in gebruik en je krijgt er veel opbergruimte door. En niet te vergeten, neem een Quooker, fantastisch!

Omschrijving

omschrijving

Eind vorig jaar hebben we deze nieuwe keuken laten plaatsten, een deel van de keuken is maatwerk zoals de schappen naast de kastenwand. Ik wist heel goed wat ik wilde qua indeling, blad, frontjes enz, inmiddels had ik zoveel inspiratie opgedaan dat we daar vrij snel uit waren. Meer werkblad ruimte creëren was een belangrijk punt, veel lades en vooral rust en dat de keuken een vloeiend onderdeel van de rest van de huiskamer zou worden.

Ik ben nog op zoek naar mooie accessoires voor in de keuken en misschien iets voor aan de achterwand, maar ik vind altijd dat je zoiets tegen moet komen en dat het bij je past. Je moet er een gevoel bij hebben. Niet zomaar iets aanschaffen omdat er dan maar iets staat… Ik ben super trots op de keuken en nog elke ochtend als ik beneden kom word ik er héél erg blij van, een huiselijk warm gevoel maar toch ook strak. Ik voel mij er erg in thuis. Ik vind de kastenwand erg prettig, omdat het rust uitstraalt maar er ook onwijs veel opbergruimte in zit. De oven op ooghoogte is ook erg prettig, zo ook de enorme lades die onder de kookplaat verwerkt zitten. Wat een ruimte…en de Quooker!! fantastisch in gebruik en het scheelt weer een apparaat op je aanrecht.
Het enige waar ik beter naar had willen kijken is de koelkast, de groente lade is niet prettig in gebruik en misschien toch beter een andere indeling voor moeten kiezen. Verder vind ik het een zeer geslaagde stap waar ik nog geen minuut spijt van heb!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!