WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Petra in Barneveld

waar: Barneveld

bewoner(s): Petra

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): In deze keuken wordt dagelijks gekookt, gestudeerd, gekletst, gejankt, gelachen, gedronken, lang nagetafeld en zijn al heel veel feestjes gevierd.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: KVIK Apeldoorn 2017

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Kijk op Pinterest, in tijdschriften en ga vooral langs bij veel showrooms. Bespreek goed wat je wensen zijn en ga niet voor een standaard opstelling, tegenwoordig is echt alles mogelijk

Omschrijving

omschrijving

Onze keuken was het laatste project in ons jaren 70 huis wat we 5 jaar geleden hebben gekocht. Toen we het huis kochten hadden we al ons spaargeld in het huis gestoken en was er niets over voor verbouwing. Dit zou een project van 15 jaar worden. Door goed te oriënteren en te vergelijken en goed te bedenken wat we wel en niet mooi vonden, hebben we binnen 5 jaar toch alle ruimtes in het huis verbouwd. Door vooral veel zelf te doen, en goed rond te kijken en prijzen te vergelijken, hebben we nu ons droomhuis af. Nu gaan we met de tuin aan de slag.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!