WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Peter Haspels in Doetinchem

waar: Doetinchem

bewoner(s): Peter Haspels

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken speelt een belangrijke rol in huis. Elke dag maken wij er gebruik van en de eethoek grenst aan de open keuken.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is 16 juli 2018 geplaatst. Hij is gekocht bij de Keukenloods in Gaanderen.

vaatwasser: Siemens

koelkast: anders

oven: Siemens

fornuis: ATAG

afzuigkap: anders

tips: Zorg voor veel praktische opbergruimte en blijf er altijd bij wanneer een keuken geplaatst wordt,Vaak hebben de werkmensen vragen over hoe/waar de handgrepen geplaatst moeten worden of waar bv de spotjes moeten komen etc.

Omschrijving

omschrijving

Wij zijn trots op onze keuken, omdat wij onze 16 jaar oude keuken met een beperkt budget wilden veranderen in een praktische en moderne keuken.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!