WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Noor in Haarlem

waar: Haarlem

bewoner(s): Noor

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): We gebruiken de keuken intensief; we hebben een open keuken en de eettafel staat er letterlijk naast. Daar zitten we ook altijd met vrienden en familie; de helft aan tafel, de andere helft hangt aan ons `schiereiland`.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), vrienden

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: 2011 bij Bruynzeel

tips: Laat je goed informeren, maak vooraf al een wensenlijst, laat verschillende mensen tekeningen maken zodat je echt inzicht krijgt in wat er mogelijk is

Omschrijving

omschrijving

Ik ben heel blij met mijn SMEG fornuis maar hij neemt ook veel ruimte in, we hebben maar erg weinig opbergruimte. Ik ben ook heel blij met onze servieskast; dit is een brocante kast die echt exact tegen de muur past. Op de centimeter. Ik was zo blij dat ik hem vond (bij van Dijk en Co), dat ik hem niet meer heb losgelaten en een vriendin naar de winkelbediende heb gestuurd. Zo bang was ik dat iemand anders ermee vandoor ging. Ook fijn is ons `schiereiland`, een mooie oplossing als een losstaand eiland niet lukt.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!