WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Nina Scheeve in Zevenaar

waar: Zevenaar

bewoner(s): Nina Scheeve

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): In onze huidige huurwoning een zeer krakkemikkige keuken, zonder vaatwasser en veel te weinig berg en werkruimte. Daarom was een prio voor onze volgende woning; een keuken zelf ontwerpen. Handig met een nieuwbouwwoning! Het huis staat er (nog lang) niet, maar de keuken is al gekocht. Strak, matwit greeploos design met een lichtgrijze composieten blad. Ik krijg nu al vlinders in mijn buik als ik denk aan de dag dat de keuken opgeleverd wordt. Mijn parel van het huis!!!

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Kuchendirect in Duiven. Transparant qua prijs en je kan alle elementen zelf samenstellen. Er wordt goed met je meegedacht.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Laat je niet te snel meeslepen in verkooppraatjes. Maak een moodbord of schets eerst je eigen keuken.

Omschrijving

omschrijving

Trots op het feit dat mijn eigen visie werkelijkheid wordt. Met een bar waaraan je kan ontbijten en gezellig met.mensen kan kletsen als je hen hebt uitgenodigd voor het eten. Ook de eettafel is dichtbij. Een echte mooie leefkeuken.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!